Onderdeel van Vrijwillige Hulpdienst Eindhoven

Hulp nodig?

Een lastige brief van de Belastingdienst waar je niets van snapt. Een aanmaning van een deurwaarder. Betalingsachterstanden of schulden… Financiële problemen stapelen zich meestal op. En ze veroorzaken stress, wat niet goed is voor je gezondheid. Dus blijf er niet mee rondlopen, maar kom naar ons.

Wij kunnen samen met jou orde op zaken te stellen. Je staat er nooit alleen voor. Op één van zeven locaties van de Werkplaats Financiën kun je terecht voor een luisterend oor, advies en échte hulp. Een oriënterend gesprek duurt doorgaans drie kwartier. Aan het eind maken we een vervolgafspraak om alles in kaart te brengen, een werkplan op te stellen en samen te werken aan een oplossing.

We helpen je met praktische zaken. We kunnen je begeleiden in een schuld-hulptraject. We berekenen waar je recht op hebt in de beslagdrempel (Controleren beslagvrije voet | Uw beslagvrije voet). We helpen met aanvragen van middelen die je inkomen ondersteunen, zoals een bijdrage van de stichting Leergeld of toegang tot de Voedselbank.

Je kunt contact opnemen met de Werkplaats Financiën op telefoonnummer 040 – 760 17 77Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen; dan bellen we je zo snel mogelijk.

Maak een afspraak of kom langs

We veroordelen nooit; er is altijd begrip voor jouw persoonlijke situatie. We pakken het samen met jou op. De Werkplaats Financiën is open op zeven locaties in Eindhoven dus er is er altijd wel één bij jou in de buurt!